Hundstrup Møbelfabrik A/S

Hundstrup Møbelfabrik A/S blev startet af Anna og Svend Aage Tang Hansen i 1960 har nu desværre måttet reducere produktionen til mindre arbejder, men er stadig et familieaktieselskab i den lille sydfynske landsby Hundstrup. Efter reduktionen eksisterer stadig et lager af de gode produkter, som kan købes ved henvendelse.

Den moderne fabrikshal var særdeles veludrustet med højteknologiske CNC-maskiner der gik fint i spænd med den håndværksmæssige finish og efterbehandling som sikrede en høj ensartet kvalitet.

Møbelfabrikken havde alle faciliteter til møbelproduktionen under eget tag, oprindeligt specialiseret i syret eg med meget høj kvalitet som sit varemærke.

Produktsortimentet var ud over de traditionelle i syret eg produkter: hjørneskabe, vitriner (begge med blyindfattede ruder), dækketøjsskabe, skænke, borde og stole, og et sortiment i lys eg samt enkelte produkter i kirsebær.

Tidligere kunder kan dog stadig få lavet reparationer på deres syrede egetræsmøbler..

For 4 år siden lanceredes den nye møbelserie "Hundstrup Moduler" i lys, sæbe, lakeret, oliebehandlet eg og bøg.

Serien blev designet og bygget efter egne ideer om, hvad der gør et møblement, funktionelt, smukt og stilfuldt - og selvfølgelig i den kendte danske håndværkerkvalitet.